Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

marți, 23 septembrie 2014

GÂNDURI PENTRU VOI...Am avut o vacanta lungă, calduroasă și minunata, poate pe deplin meritata , venita dupa o furtuna, de genul cum ne serveste uneori viata, pentru ca mai apoi sa ne ofere mult

...ca si compensație , probabil

Am fost inundată de râsete, învăluită în atenție și gânduri frumoase cărora le-am raspuns atât de ușor , la fel, cu bunătate și veselie.Am cunoscut oameni diferiți dar frumoși, fiecare cu poveștile, cu șarmul și bagajul lor de viață, cu măncarea preferată , cu tabieturile și emoțiile lor.
Am respirat același aer, chiar dacă la mii de kilometri, am locuit printre oameni ca si noi, chiar dacă de culori diferite, culturi sau indeletniciri distincte.
Pe unde mergeam, deși  lumea nu ma privea insistent și  nu ma analiza din cap pana*n picioare, nu m-am simtit neinteresantă sau  prea mică ci dimpotrivă, poate mai liberă
Și am mai învățat că, legăturile de sânge nu se pot frânge niciodată, indiferent câtă distanță, fizică, materială sau intelectuală ar exista, ele nu se pierd  iar odată reântălnite devin mai puternice și mai trainice.Și mai frumoase.
 Mi-a fost dor de oameni, locuri, de cățelul meu, pe blog am intrat foarte rar.Dar nu înseamnă ca nu m-am gândit la voi.Așa cum vă cunosc, pe fiecare în parte ,prin frânturi de fraze, printre rânduri de mulțumiri,printre comenzi atat de frumos ticluite incat ma inunda cele mai mari bucurii cand citesc ce imi scrieti ....și ma simt, in cochilia blogului, o zână bună.De multe ori, am vrut sa aștern pe blog, nenumăratele mailuri care se intorc cu feedbackul lor atat de rezonant și de măgulitor dar în cele din urmă le-am ținut pentru mine și sufletul meu.
Și bineânțeles, nu e totul legat de vânzare,ci de multe ori , de modul în care gândurile și culorile vorbelor mele, rezonează cu trăirile voastre, cu vibrațiile și emoțiile sufletelor voastre.
Chiar dacă activitatea mea profesională din viața de zi cu zi implică multă concentrare, timp, rabdare și ma rog, multe alte atribute , *treaba cu blogul *, nu este o joaca in nisip, nu este un joc cu margele de sticlă, nu mai este nici un mic hobby, ci e o treaba  serioasa care , ca si orice lucru care nu e facut cap-coada, nu are cum iesi bun. 
Studiile mele din nici o perioadă a vieții mele nu au nici legătură cu moda, nici măcar cu arta, dar, cum se zice, suntem ceea ce iubim și nu ne putem dezice de asta, trăim așa cum simțim iar veleitățile sau afinitățile noastre ne străpung eterul mai repede sau mai tarziu și ne aduc aminte că trăim și pentru a  ne bucura sufletul.
Așa că, mă iertați când, căteodată cuprinsă de flama inspirației descriu cu prea mare avânt vreo tunică sau fustă, dar asa o percep, ca o armă impotriva gandurilor rele  , a deznadejdii și ca o poarta spre bunadispozitie, traire si simț.

V-am mai mulțumit și nu mi-e greu să o fac din nou și-mi plec pălăria în fata tuturor gandurilor bune pe care le-am primit in aceste zile pe mail.
Da, și voi mi-ați lipsit ! Să ne *auzim* in continuare, cat mai mult
Acum, la noi plouă, plouă, plouă..vreme de...
Sper mâine intr-o zi cu soare  pai cum altfel,
iar până atunci,închin un pahar în cinstea voastră și
vă doresc o noapte,
așa cum visați!
S.