Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

joi, 6 decembrie 2012

EXPEDIAT Deux pieces din stofa de lana si matase naturala-STEFANEL-absolut impecabil!:130lei sau 59 lei, la plata in cont!








Intodeauna sunt atenta la detalii..iar aici, marcajul dinte tern si deosebit, aparte,  se face spectaculos prin prezenta acestor nasturi fabulosi din metal auriu , patinat! 

 



Cu o eleganta desavarsita a poposit in aceasta seara aici, acest deux-pieces realizat impecabil dintr-o stofita cu aspect *sare si piper* de catre renumita firma STEFANEL.
Intregul compleu este croit foarte feminin, de la taiorul cambrat pana la pantalonii usor  mai larguti , conturand o silueta de sirena. .Dar ceea ce dau amprenta finala sunt nasturii metalici, cu aspect bombat si usor vintage din metal auriu, patinat.
Stofa este de calitate inalta din blend de lana 60%, matase naturala 10%, 30%poliester  nota de poliester foarte inspirata , stofa nu se sifoneaza usor)  iar captuseala din 100% vascoza
Poate fi purtat dupa imaginatia fiecareia cu camasi, topuri sau direct pe piele (sacoul este captusit integral)

Marime: I:40, D:36, f:36
Stare:excelenta ,este nou,  nu l-am purtat niciodata
Pret: 130 lei

O pereche de pantaloni asemanatori de la aceasta firma puteti vedea aici la pretul de 450 lei 
Dimensiuni:
Sacouumeri:39  bust:46,5  L maneca:59,5  L spate: 47 cm

Pantaloni: talie:37,5 *2  sold:51*2  diatanta cruce fata:22  distanta cruce spate: 36,5 circumferinta coapsa:28,5 *2  lungime:99,5  latime (jos) :29*2 cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu