Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

luni, 29 octombrie 2012

EXPEDIAT Cardigan din angora, motiv animal print-ALBA MODA

Tendinţele din această toamnă ne-au cucerit iremediabil!
Iar printul cu motive de... savană este din nou în trenduri: descoperă-l şi îndrăzneşte să-l porţi



Ne-am convins deja că acest trend revine în fiecare sezon şi că nu se va demoda prea uşor

Unora le plac la nebunie, altora li se par depasite – cu toate acestea, imprimeurile de inspiratie animala au momentul lor de glorie in moda acestei toamnei


fie sub forma de grafisme cum sunt desenele cu capete de tigru sau leopard, fie ca imprimeuri cu dungi sau pete bej, maro sau negre.




Aceasta este singura postare a acestei seri si reprezinta acest cardigan minunat, in stilul prezentat mai sus, ideal pentru sezonul rece fiind confectionat din 70 procente de angora, restul poliamid, fiind foarte moale si in acelasi timp, sic
Stare: foarte buna, are si nasture de rezerva
Marime: D:40, F:42,
potrivit pentru M-L
Dimensiuni: bust: 56*2 (neîntins) L maneca: 57 L spate:61 cm

NB: Culoarea reala este undeva intre cele doua nuante , prezentate in fotografii
Pret:59 lei

Stilistii Sprider Stores (preluat de pe: http://www.spriderstores.ro/moda-si-tendinte/12/) au pus la punct un ghid de stil :
1. Purtati accesorii imprimate la o tinuta simpla intr-o culoare uni. Accesoriul poate fi o esarfa, o geanta mica, o pereche de balerini sau o curea ingusta. 

2. Asorteaza imprimeurile de origine animala cu bej, maro sau negru, pentru ca tinuta sa fie eleganta sau in tendinte. De exemplu, la o rochie bleumarin cu imprimeu negru, poti adauga incaltaminte neagra, dar nu din lac, in timp ce unui trench bej cu imprimeu maro i se va potrivi o geanta maro inchis si incaltaminte in aceeasi nuanta.

3. Cand ai un outfit complex, poarta doar o singura piesa cu imprimeu animal. Nu te imbraca in astfel de imprimeuri din cap pana-n picioare. Un top cu imprimeu zebra, pe care il gasesti in colectia Soul Rebel, se va potrivi cu o pereche de pantaloni negri skinny si botine negre, iar o bluza bej cu imprimeu leopard va merge cu o fusta creion neagra sau niste jeansi albastri.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu